Hi haurà tercer partit (79-71)

L'Unicaja va dominar al Valenica Basket i tot es decidirà en la Fonteta el dimecres a partir de les 20:30 hores

_map1441
_map1441

I Joan Plaza ja ho va vaticinar dimarts passat en la Fonteta, el bàsquet es mereix un tercer partit, i l'haurà. Per la seua banda, Pedro Martínez també va reconéixer després d'aconseguir l'1-0 que la possibilitat que en el Martín Carpena l'Unicaja aconseguira el triomf eren molt altes. Cap es va equivocar i el segon partit de l'Eurocup Finals va acabar amb un 79-71 en el marcador. Dimecres que ve a partir de les 20.30 hores la #CalderaTaronja, la Fonteta, decidirà el campió de la 7DAYS Eurocup 2017.

El partit va començar amb domini local mentre es mesuraven de nou les forces. L'ambient, tal com va succeir en el primer partit de la Fonteta, el Martín Carpena es va convertir en una embranzida constant per a l'equip local. Apresos els errors del primer partit els de Joan Plaza van frenar a Bojan Dubljevic. El primer quart va estar dominat per l'Unicaja de Màlaga i, encara que van intentar marxar-se en el marcador, el València Basket no deixava que la renda s'anara de molt. Els triples van tornar a ser protagonistes en esta primera cambra i en tot el partit igual que l'escassetat de tirs lliures. El segon quart va seguir el guió del primer i el marcador mai s'anava molt més dels deu punts. El domini del rebot per part d'Unicaja va ser el que a poc a poc va castigar al conjunt taronja. Tots dos equips donaven espectacle i el marcador s'anava al descans amb un 22-18.

El tercer quart va començar amb un València Basket amb ganes si d'aconseguir el control del partit, un parcial de 0-6 posava el marcador en un 43-40. Molt ficat en el partit, els de Pedro Martínez van intentar controlar l'excés d'energia dels locals que, finalment, amb un explosiu Jamar Smith va trencar el partit amb els seus triples, açò unit al treball de Omic sobre Duby van provocar que l'arrencada del conjunt taronja es frenara en sec. L'últim quart va ser un voler i no poder del València Basket. L'Unicaja tenia lligat el partit i no va deixar que la renda se li escapara. Pel que tal com es mereixen tots dos equips, la final es decidirà a València i l'afició valenciana farà valdre la seua força en la #CalderaTaronja perquè el trofeu es quede a casa.