25n
25N
25N

La germandat Santo Sepulcro restaura el seu pas per a celebrar el seu 90 aniversari

La germandat Santo Sepulcro restaura el seu pas per a celebrar el seu 90 aniversari
19/02/2020 -

Per a celebrar el 90 aniversari, la Germandat del Santo Sepulcro de Torrent, fundada en 1930, ha preparat un programa d’actes molt variat. El diumenge a la tarda es va realitzar una processó des de l’església de l’Asunción fins a la parròquia de Monte Sión, on els confrares van fer la benedicció del pas. Seguidament va tenir lloc una eucarística, moment en què també es va dur a terme la benedicció de la capella del Santo Sepulcro.

Igualment, la germandat ha procedit a realitzar una rèplica idèntica a l’original de la figura del Crist jacent, perquè puga ser utilitzada per a les participacions en actes que tinguen lloc en altres ciutats. A més, s’ha remodelat el baiard que, al costat de la citada figura, conforma el Pas del Sant Sepulcre. D’igual manera, també s’han policromat les imatges del Viacrucis que adornen el pas. També s’ha recuperat la Capella del Sant Sepulcre, que la germandat va tenir a l’església del convent de Monte-Sión des que va ser beneïda a mitjan segle passat fins que va ser traslladat el Pas del Sant Sepulcre al Museu de la Setmana Santa.

De les activitats que la germanor ha realitzat durant el mes de febrer, també cal destacar l’exposició ‘Sant Sepulcre, la història d’un pas en imatges’, que es va inaugurar en el local social el passat 7 de febrer, i que ha estat visitada per molts torrentins i torretines fins al dia del seu tancament, divendres passat 14.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19