caixa popular

Més de 850 ferits per les càrregues policials a Catalunya

Segons fonts de Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat s’eleva a un total de 865 persones ferides fins el moment

Més de 850 ferits per les càrregues policials a Catalunya
01/10/2017 -

El dia segueix evolucionat amb un nombre elevat de ferits per les càrregues policials a Catalunya. Segons fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM), els ferits pugen a un total de 865 persones, del total 2 persones en un estat greu. D’altra banda, segons fonts del Ministeri, hi ha un total de 12 agents policials ferits durant les accions en tota Catalunya.

Per a contenir a la societat catalana s’estan utilitzant pilotes de goma per l’equip d’antidisturbis, un element que està prohibit en concret a Catalunya des de 2014 quan una dona que es manifestava va perdre un ull amb aquest tipus d’elements d’antidisturbis. En aquests moments, de tots els ferits, dos es troben en estat greu. El primer d’ells és precisament un home ferit precisament per aquesta pilota de goma en un ull i que possiblement ho perdrà. El segon d’ells ha patit un infart mentre patia un desallotjament en un dels centres de votació.

Per twitter, és un dels temes més comentats on milers d’usuaris estan compartint les accions de les càrregues de les forces de seguretat. Màxima tensió en el dia d’avui on no sabrem com acabarà la gran crisi de la democràcia espanyola.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios