caixa popular

Un jove de Sogorb resulta ferit lleu amb policontusiones en el seté "encierro"

DAVID DOMENCH/EUROPA PRESS

Un jove de Sogorb resulta ferit lleu amb policontusiones en el seté "encierro"
13/07/2018 -

Un jove de 18 anys de Sogorb M.Z.F., ha resultat ferit amb policontusions de pronòstic lleu en el tram d’Espoz i Mina, en el seté encierro de Sanfermines.

En total, cinc corredors han sigut traslladats al Complex Hospitalari de Navarra després del seté encierro de Sanfermines, protagonitzat per bous de Jandilla i que han deixat un corredor ferit per asta de bou.

El primer d’ells, J.G.M., home de 19 anys i resident a Salamanca, ha patit en el tram de l’Ajuntament una banyada en l’aixella esquerra amb pronòstic menys greu.

El segon ferit és A.T.P., home de 18 anys i veí de Villava (Navarra), que ha patit un traumatisme lleu en el muscle en el tram entre Estafeta i Telefónica.

D’altra banda, P.S.M, home de 26 anys i resident a Sant Joan de Vilatorrada (Tarragona), ha patit una contusió en el muscle en el tram de Santo Domingo.

Així mateix, en el tram de Mercaders ha sigut atés per policontusions de caràcter lleu A.D.M, veí de Pamplona de 22 anys Pamplona. També per policontusiones de pronòstic lleu ha sigut atès, en el tram de Espoz i Mina, M.Z.F., home de 18 anys de Sogorb (Castelló).

Des del Complex Hospitalari de Navarra s’ha informat també que el corredor que va rebre una banyada en el muscle en el “encierro de Sanfermines” del passat dia 7 serà donat d’alta previsiblement al llarg del dia de hui.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018