25n
25N
25N

L'Hemisfèric i el Museu de les Ciències reben el Segell de Turisme Familiar

L'Hemisfèric i el Museu de les Ciències reben el Segell de Turisme Familiar
23/12/2019 -

L’Hemisfèric i el Museu de les Ciències han rebut el Segell de Turisme Familiar, que acredita que disposen d’una oferta i instal·lacions adaptades a les demandes turístiques de les famílies.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, ha rebut el segell aquest dilluns de mans del president de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), Benito Zuazu, entitat que atorga aquest aval turístic.

Vidal ha destacat “l’aposta per la qualitat turística i l’atenció al públic familiar” que ve desenvolupant el complex “i que li ha convertit en una de les principals destinacions turístiques per a les famílies”.

La FEFN ha decidit entregar el certificat al Museu de les Ciències i a l’Hemisfèric després de comprovar que tots dos espais compleixen una sèrie de requisits específics i característiques per a les visites de famílies amb xiquets i xiquetes, amb activitats d’interés per a públic infantil i adolescent, en un entorn segur i accessible, entre altres aspectes.

Els tallers i exposicions dissenyats per als xiquets i les xiquetes entre els quals destaquen ‘Científic per un dia’, ‘L’Espai dels Xiquets’ i ‘Érase una vegada: la ciència dels contes’, així com les activitats de divulgació que es poden gaudir en família, com a conferències i observacions amb telescopis, en el Museu dels Ciències, i les projeccions aptes per a tots els públics, en l’Hemisfèric, configuren aquesta oferta orientada a les famílies.

El segell reconeix també que tots dos espais compten amb serveis i instal·lacions adaptades a les necessitats de les famílies, com les àrees de descans, la sala de lactància en el Museu de les Ciències, menús familiars, accessibilitat per a visitar l’Hemisfèric i el Museu amb un carro de bebé, entre altres.

Així mateix, aquest certificat avala que el portal web de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposa d’informació i apartats específics amb informació per a planificar una visita familiar, a més de comptar amb publicacions impreses i punts d’informació en el propi complex. Tots dos espais ofereixen a més un 15% de descompte per a les famílies nombroses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 14 =