25n
Orgull
Orgull

L'Hemisfèric estrena a l'octubre la pel·lícula IMAX 'Volcans'

L'Hemisfèric estrena a l'octubre la pel·lícula IMAX 'Volcans'
04/09/2019 -

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora a partir de l’1 d’octubre la pel·lícula IMAX ‘Volcans’ en la seua programació.

El documental compte com es va formar la Terra i reuneix imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia, del llac de lava a Vanuatu fins als estanys àcids i guèisers a Etiòpia.

‘Volcans’ explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres i explica com continuen influint en l’actualitat.

La pel·lícula, que compta amb la participació del fotògraf de ‘National Geographic’ Carsten Peter, mostra els efectes que tenen els volcans sobre les poblacions, passades i presents, a través d’un dels espectacles més impressionants de la naturalesa.

Els espectadors poden esquivar les roques a la vora d’un volcà actiu a Indonèsia, descendir a un llac de lava a Vanuatu i visitar increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia, a més de viatjar per tot el món per a veure la ciutat fantasma arqueològica de Pompeia, els respiradors hidrotermals en el fons de l’oceà i observar en primera persona els devastadors efectes de l’erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =