25n
25N
25N

Nou espai cultural a l'Hemeroteca Municipal de la plaça Magúncia

Nou espai cultural a l'Hemeroteca Municipal de la plaça Magúncia
27/03/2017 -

València comptarà a partir de demà, 28 de març, amb total 17 Espais d’Iniciativa Cultural (EIC’s) a la Biblioteca Lluís Fullana, ubicada a l’Hemeroteca Municipal de València. La regidora d’Acció Cultural, María Oliver, inaugurarà a les 12.00 hores aquest nou espai, on a les 11.15 hores hi haurà contacontes amb LLorenç Giménez i on també es pot visitar l’exposició fotogràfica Passió Fotogràfica.

Maria Oliver ha recordat que aquests contenidors culturals “són la resposta de la responsable municipal de l’àrea de biblioteques a la demanda ciutadana que reclama des de fa temps, disposar de sales públiques on poder desenvolupar les seues iniciatives culturals”.

Els Espais d’Iniciativa Cultural són sales polivalents, complementàries als servicis propis de les biblioteques municipals. Estan dotades d’una infraestructura bàsica, com per exemple guies, fils i ganxos per al muntatge d’exposicions. En les èpoques d’exàmens es podrà utilitzar com a sala d’estudi temporal, ja que el seu aforament permet instal·lar fins a quaranta llocs de lectura addicionals.

També pot ser utilitzat per a realitzar les activitats programades per la mateixa biblioteca, com ara els Clubs de lectura, animacions lectores, etc.

A més, aquestes sales se cedeixen gratuïtament, sempre que el fi siga cultural i sense ànim de lucre. Pot accedir a aquests espais tota la ciutadania i, prioritàriament els veïns i col·lectius que treballen al barri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 8 =