caixa popular

Helena Ferrando destaca el diàleg amb les empreses del sector d'atenció a les persones majors

Helena Ferrando destaca el diàleg amb les empreses del sector d'atenció a les persones majors
14/02/2018 -

La secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, ha mantingut reunions de treball amb representants del sector empresarial d’atenció a persones majors, concretament amb representants de Clece, Pensium i Atenzia.

La secretària autonòmica ha destacat “el diàleg fluït entre les empreses del sector” i la Conselleria, i la sintonia que existeix entre tots dos en la idea de treballar per “prevaldre una atenció centrada en les persones i un compromís amb la societat”, a través d’itineraris i recursos que acompanyen a les persones majors “en totes les etapes del procés d’envelliment”.

Ferrando els ha traslladat el desig de la Conselleria de continuar construint “una xarxa de recursos per a les persones majors en la qual prevalga la qualitat i amb serveis i programes que recolzen i fomenten l’autonomia personal”.

Les reunions que ha mantingut la secretària autonòmica s’emmarquen en la ronda de trobades que de manera periòdica manté amb el sector empresarial dedicat a l’atenció de persones majors.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris