25n
25N
25N

HazteOír reconeix la infracció i accepta la sanció pel seu autobús antifeminista

HazteOír ha acceptat pagar la multa abans de la finalització del procediment

HazteOír reconeix la infracció i accepta la sanció pel seu autobús antifeminista
19/06/2019 -

L’associació HazteOír accepta la sanció contra l’autobús antifeminista que el passat 5 de març va intentar posar en circulació per València, amb l’objectiu d’exhibir missatges com “#StopFeminazis” o “No és violència de gènere és violència domèstica”. A l’entrada de la ciutat, la Policia Local de València va interceptar a l’autobús d’HazteOír, i va quedar immobilitzat per incomplir la normativa municipal.

Així, l’Ajuntament de València va interposar una demanda a l’associació per realitzar publicitat mòbil sense comptar amb l’autorització municipal pertinent. En aquest sentit, la Policia Local de la ciutat, que va detenir a l’autobús en l’avinguda Corts Valencianes, el va conduir fins a la central, i no va permetre que l’autobús continuara el seu camí fins que no va retirar tots els vinils.

Ara, mesos després, i després d’acusacions per part d’HazteOír cap al Consistori que el va acusar d’actuar per qüestions merament ideològiques, l’associació ha acceptat pagar la multa de 300 euros, amb la reducció del 40% per no esperar fins a la resolució final del procediment, reconeixent, així, la infracció que van cometre. Així mateix, i en el cas de tornar-se a repetir, des de l’Ajuntament de València podria aplicar sancions molt més dures que aquesta, ja que es consideraria reincidència.

No obstant això, les campanyes d’HazteOír sí que van aconseguir entrar a la ciutat de València, un mes més tard, però, en aquesta ocasió, amb tres autobusos que demanaven el vot per a l’extrema dreta, i en el qual apareixien els líders de Ciutadans i PSOE i la sotssecretària d’Estudis i Programes del PP, juntament amb frases pronunciades per ells mateixos sobre l’avortament, la situació de Catalunya o el col·lectiu LGTBI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 3 =

Informacion coronavirus