25n
Orgull
Orgull

Hazte Oír posa a circular tres autobusos contra PP, PSOE i Cs que recorreran Madrid, Sevilla, Barcelona i València

Hazte Oír posa a circular tres autobusos contra PP, PSOE i Cs que recorreran Madrid, Sevilla, Barcelona i València
22/04/2019 -

Hazteoir.org ha posat en circulació de cara a les eleccions generals del 28 d’abril tres autobusos amb les imatges del president del Govern, Pedro Sánchez, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, el sotssecretari general del Partit Popular, Javier Maroto i la sotssecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, en contra de les seues posicions sobre l’avortament, el col·lectiu LGTBI o Catalunya.

Els vehicles, que s’han posat en marxa aquest dilluns 22 d’abril, i en els quals es pot veure als líders polítics al costat de frases pronunciades per ells mateixos, recorreran Madrid, Sevilla, Barcelona i València, en el marc de la campanya d’Hazteoir.org #VotaValores #28A que l’associació ha posat en marxa.

En un dels autobusos es pot veure la imatge d’Albert Rivera, al costat de la frase: “L’avortament no és violència”. En un altre, es mostra una fotografia de Pedro Sánchez amb la declaració: “Espanya ha de reconéixer que Catalunya és una nació”. En el tercer vehicle apareixen els rostres de Levy i Maroto, amb les respectives frases: “Deixaria la llei de l’avortament tal com està” i “la llei LGTB es queda”.

Precisament, dimecres passat el PP va demanar a la Junta Electoral de Madrid la retirada d’una tanca publicitària d’Hazteoir.org a Fuenlabrada en la qual apareix la imatge de Javier Maroto i l’esmentada frase: “La llei LGTB es queda”. En total, l’associació ha col·locat 124 tanques amb les mateixes frases que apareixen en els tres autobusos, en localitats de Madrid, Cadis, Sevilla, València, Biscaia i La Corunya.

“No solament volem tirar a Pedro Sánchez de la Moncloa, sinó també desmantellar el projecte ideològic de l’esquerra que ha calat en partits de centre dreta i que amenaça amb destruir Espanya, la família, el dret a la vida i les llibertats fonamentals. Per això, hem llançat la campanya més dura, més arriscada i més audaç de la nostra història”, ha assegurat el president d’Hazteoir.org, Ignacio Arsuaga.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 15 =