25n
25N
25N

Fins al 30 de novembre estan obertes les inscripcions de la I Burjadespertà

Fins al 30 de novembre estan obertes les inscripcions de la I Burjadespertà
18/11/2016 -

Organitzada per la Penya El Coet i comptant amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles i de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, Burjassot va a viure la seua I Burjadespertà diumenge 12 de març. Una data marcada en el calendari faller que ja s’està preparant per part dels organitzadors.

Així, des de la Penya El Coet recorden que les inscripcions per a participar en aquest acte faller estan obertes fins al pròxim 30 de novembre. Tots els participants es podran inscriure en les seues falles corresponents, amb nom, cognoms, DNI i data de naixement. Una vegada arreplegades totes les inscripcions es faran arribar a l’Agrupació de Falles. Els majors de 18 anys pagaran 15 € per la inscripció, per a un lot de dues caixes i els infantils, 5 €, per a un lot de tres caixes.

Tots els participants majors de 18 anys hauran de posseir el certificat emés per Conselleria CRE (Consumidor Reconegut com a Expert), “queda terminantment prohibida la presència de menors de 18 anys en el recorregut durant el tret del Tró de Bac, així com l’ús de “pals” o altres antilogies per a l’explosió dels petards”, tal com han assenyalat els organitzadors que recalquen que només els majors de 18 anys i amb el CRE poden tirar els Trons de Bac.

En el cas dels infantils, des dels 8 fins als 18 anys, tiraran “bombetes” com mana la normativa i passaran primer pel recorregut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =