25n
25N
25N

Fins a quan es manté el toc de queda?

Fins a quan es manté el toc de queda?
26/04/2021 -

Hui entren en vigor les noves mesures anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, dijous passat. Entre elles, hi ha algunes que es mantenen com és l’horari del toc de queda. Aquesta restricció de la mobilitat nocturna seguirà en vigor entre les 22 h i les 6 h, per la qual cosa està prohibit ser al carrer durant eixes hores, excepte per motiu justificat (laboral o sanitari).

Al costat del tancament perimetral, el toc de queda ha sigut una de les restriccions que no s’ha flexibilitzat de moment. No obstant això, totes les mirades se centren en què passarà quan l’actual estat d’alarma decaiga el 9 de maig. A partir de llavors, el president de la Generalitat s’ha mostrat partidari d’alçar el tancament perimetral, i alguna cosa semblant ocorrerà amb el toc de queda, encara que no s’ha concretat si s’eliminarà per complet o si s’allargarà el seu horari d’inici.

Ximo Puig porta setmanes recalcant que la desescalada es realitzarà de manera “prudent”. Sempre que té ocasió, recorda que “la pandèmia continua absolutament vigent, el virus és ací i si ens relaxem acabem contagiant-nos”. El president pretén evitar successos com l’ocorregut en la residència universitària Ausiàs March, on es va notificar un brot de cent contagis.

La Comunitat Valenciana continua registrant unes dades molt positives respecte a l’evolució de la pandèmia en comparació a altres comunitats autònomes espanyoles o països europeus. Els nous casos positius per coronavirus són estables entre les tres províncies valencianes. A més, la incidència acumulada a final de setmana està en els 40,08 casos per cada cent mil habitants en els últims catorze dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria