25n
25N
25N

Halloween arriba a Parc Central

Halloween arriba a Parc Central
31/10/2017 -

L’Associació de Comerciants i Serveis de Torrent ha organitzat, en col·laboració amb els comerços del barri de Parc Central, una festa de Halloween destinada a les famílies de la ciutat.

Esta iniciativa sorgix com a reivindicació del comerç de proximitat del barri. Parc Central és un dels districtes de la ciutat més nous i amb menys tradició comercial, per la qual cosa iniciatives com esta són un bon impuls per a visibilitzar el comerç de la zona.

Un total de 18 comerços, que oferixen serveis i productes de diferents sectors, col·laboren en esta festa on els protagonistes seran els xiquets, els quals gaudiran d’una vesprada en família.

Des de les 17.00 h fins a les 21.00 h del dia de hui, tots els assistents podran gaudir amb música i espectacles infantils en l’avinguda Olímpica. A més, s’ha organitzat un concurs infantil perquè tant xiquets com adults visiten i coneguen els comerços de la zona. Els xiquets i xiquetes participants, que han d’anar disfressats de personatges de Halloween, cercaran per la zona els 18 comerços col·laboradors, on se’ls encunyarà el seu logotip imprés en el paper del concurs. A més, rebran caramels, com marca la tradició nord-americana.

Els xiquets tindran un mapa i disposaran de quatre hores per a buscar els comerços, aconseguir tots els encunys possibles i dipositar la papereta en l’urna instal·lada en la carpa de l’associació en l’avinguda Olímpica. Les paperetes es poden imprimir des de casa o bé arreplegar-les en la carpa de l’ACST el mateix dia del concurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =