25n
25N
25N

Hisenda ampliarà les seues dependències al Palau de Tremolar amb l'adquisició de l'edifici per 5 milions d'euros

La zona noble del edificio, que data de 1862, se abrirá al público por primera vez

Hisenda ampliarà les seues dependències al Palau de Tremolar amb l'adquisició de l'edifici per 5 milions d'euros
29/01/2021 -

El ple del Consell ha estat informat de l’adquisició directa de l’edifici situat al carrer Trinquet de Cavallers conegut com a Palau de Tremolar, amb l’objectiu d’obrir-lo al públic perquè siga visitable i destinar-lo a dependències administratives.

Per raons de continuïtat amb un immoble propietat de la Generalitat, l’adquisició s’ha realitzat de manera directa, atés el supòsit previst en l’article 40, apartat 5 g) de la Llei 14/2003, de 10 d’abril, de Patrimoni de la Generalitat, que estableix aquesta possibilitat.

En aquest cas, la Generalitat és propietària de l’immoble situat al carrer Banys de l’Almirall núm. 8 que és confrontant amb l’edifici del carrer Trinquet de Cavallers núm. 11 i 13.

L’immoble adquirit data de 1862, té dues portes en els números 11 i 13 i es compon de planta baixa, entresòl, pis principal, pis segon i pis tercer. El preu d’adquisició de l’immoble ha estat de cinc milions d’euros.

Des de la Generalitat es recuperarà i adequar l’edifici perquè tinga un doble ús. D’una banda, la zona més noble s’obrirà per primera vegada al públic quan concloga la seua rehabilitació integral, mentre que la resta de l’edifici es destinarà a un ús administratiu.

La part que es farà visitable del Palau de Tremolar podrà en un futur formar part de la iniciativa de la Generalitat ‘Palaus Transparents’. Al mateix temps, la zona que es destinarà a ús administratiu permetrà resoldre la insuficiència d’espai de l’actual seu de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − huit =