caixa popular

L'Ajuntament promou hàbits de vida saludable entre els escolars per evitar addiccions

L'Ajuntament promou hàbits de vida saludable entre els escolars per evitar addiccions
27/09/2017 -

La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha sigut l’encarregada d’inaugurar la 10ª Reunió Informativa que, amb caràcter anual, s’organitza des del servici de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA), dins del Pla Municipal de Drogodependències (PMD), amb els Centres Educatius de València.

En la trobada, que ha tingut lloc en el saló de conferències del Complex Esportiu Cultural la Petxina, s’ha informat als assistents de la comunitat educativa i familiar -docents, mares i pares-, sobre les activitats a desenvolupar per part de la UPCCA en els centres ensenyament durant el curs 2017/2018.

La delegada de Sanitat i Salut en el consistori valencià ha estat acompanyada pel cap de servei de drogodepències de l’àrea municipal, Francisco Bueno, i dos tècnics de prevenció de les àrees escolar i familiar, Armando Serrano i Amparo Gómez, respectivament. Per a acabar la sessió ha intervingut l’orientadora de l’IES Jordi de Sant Jordi per a explicar la seua experiència en l’aplicació del pla de “Prevenció del consum problemàtic de cànnabis”, que va ser ideat i desenvolupat pel mateix centre educatiu.

L’objectiu de la trobada informativa consistix a millorar la col·laboració, i la coordinació, entre l’àrea municipal de drogodependències de l’Ajuntament i la comunitat escolar. Per açò, s’ha volgut convocar no solament a docents i representants escolars, sinó també a agents de l’àrea familiar.

Maite Girau ha exposat la creença de la regidoria municipal en la “prevenció i en la promoció d’hàbits i estils de vida saludable a través d’activitats participatives que tinguen en compte les inquietuds, en este cas de xiquets, xiquetes i joves”, i no ha volgut perdre l’oportunitat de reconéixer públicament “la labor diària que els docents realitzen. Una labor que es complementa amb la tasca educativa fonamental de les famílies, representades per les AMPAS”.

Els centres educatius que vulguen participar en el programa d’activitats de prevenció de drogodependències, promogut per la UPCCA han d’inscriure’s en el pla municipal a través dels canals habilitats per l’Ajuntament de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris