caixa popular

Hàbitat'17 tanca hui amb rècord d'edició: més de 22.000 visitants

Hàbitat'17 tanca hui amb rècord d'edició: més de 22.000 visitants
22/09/2017 -

Hàbitat’17 ha complit els seus millors somnis. La fira del moble, il·luminació i decoració tanca aquesta vesprada les seues portes amb uns registres que conviden a l’optimisme i que marquen la senda de la recuperació de la cita de Fira València. En aquest sentit, i mancant comptabilitzar encara les xifres de la vesprada, les visites superaven al migdia de hui els 22.000 registres, la qual cosa suposa incrementar de forma notable la xifres de l’última convocatòria, celebrada al costat de Cevisama i FIMMA – Maderalia.

En aquest sentit, enguany Hàbitat ha sigut capaç de suscitar l’interès d’un major nombre de compradors, tan internacionals procedents de més de 50 països, com especialment de professionals nacionals del sector de la prescripció, distribució i comerç, tal com ha destacat el director del certamen, Daniel Marco. “Hem aconseguit reunir una oferta prou potent per a atraure de nou a la nostra fira als compradors”, apunta Marco, qui agraeix “la confiança de les 404 signatures i marques espanyoles i estrangeres que van apostar pel projecte i per recuperar una fira potent a València i al setembre. Els resultats ens han avalat”.

Les principals associacions sectorials, presents al llarg d’aquests quatre dies en Hàbitat, s’han mostrat “molt satisfetes” no solament dels resultats de la fira sinó del procés de “recuperació” iniciat per aquesta, alguna cosa “molt necessària” a nivell empresarial, apunten.

Així, el president de l’Associació Nacional d’Exportadors del Moble d’Espanya (Anieme), l’empresari Juan Carlos Muñoz, assenyala que ha sigut “una gran edició on s’ha evidenciat que el professional ha de seguir comptant amb Fira Hàbitat València”. L’empresari ha volgut destacar l'”altíssim nivell en el comprador estranger” i que molts professionals “ens han transmés el seu agraïment que Hàbitat torne a ser la gran fira que és. En aquest sentit, enguany ha de ser la llavor que permeta que edició rere edició, la nostra fira recupere el gran protagonisme que sens dubte es mereix”.

Per la seua banda, des de la Federació Espanyola de Fabricants i Exportadors d’Aparells d’Il·luminació (Fedai), el seu president Donelio del Campo apuntava que “s’ha iniciat un procés de recuperació molt important i amb molt bones expectatives per a les pròximes edicions”. Del Campo reivindica “la importància dels expositors d’il·luminació en l’aparador d’Hàbitat”.

Mentre, en l’àmbit dels fabricants de mobles, la satisfacció pels resultats també era notable. El president de l’Associació Valenciana d’Indústries del Moble i Afins (Avima) i vicepresident de l’autonòmica Fevama, Kiko Torrent, realitzava “un balanç molt positiu de la fira. Com a fabricadors i expositors s’han complit les millors expectatives i hem vist com els compradors han omplert els pavellons de la nostra Fira del Moble”.

A punt de clausurar aquesta edició, Hàbitat ja es prepara de cara a la cita de 2018, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre en Fira València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats