25n
25N
25N

Habilitat l'ús del canal per a practicar natació a la Malva-rosa

Habilitat l'ús del canal per a practicar natació a la Malva-rosa
11/07/2019 -

L’Ajuntament de València ha habilitat l’ús del canal per a practicar natació a la platja de la Malva-rosa. Aquest abalisament, de 500 metres de llarg i 50 d’ample, compta amb l’autorització de la Demarcació de Costes. Aquest canal va ser inaugurat l’any passat «per a donar resposta a una demanda i reivindicació de banyistes i gent aficionada a la natació perquè puguen entrenar en un entorn privilegiat», segons ha afirmat l’alcalde de València, Joan Ribó.

«El canal de natació afavoreix la seguretat de les persones que practiquen natació i eviten, al mateix temps, inconvenients a altres banyistes», ha explicat l’alcalde de València, Joan Ribó. El canal de natació conté diferents senyalitzacions que indiquen una sèrie de recomanacions: no practicar la natació en solitari, utilitzar gorra de gran visibilitat i boia de natació, així com practicar sempre de dia i informar-se amb anterioritat de l’estat de la meteorologia i del mar per a garantir un nivell òptim de seguretat.

A més, també es recomana tindre en compte mesures addicionals per a reclamar l’atenció en cas de perill com un xiulet o portar el mòbil en la boia estanca. Així mateix, tindre en compte el calendari i horari del servici de salvament i socorrisme publicat, respectar en tot moment els senyals de seguretat aquàtica, les recomanacions del servici i les banderes de colors. De la mateixa manera també es recomana disposar d’una condició física òptima i un nivell avançat de natació, així com adequar les peces de bany a la temperatura de l’aigua, ja que, per exemple, per davall de 18 graus és aconsellable l’ús del vestit de neopré per a evitar hipotèrmies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 2 =