25n
25N
25N

GVAOberta publica les dades obertes dels ERTO provocats per la crisi de la COVID-19

GVAOberta publica les dades obertes dels ERTO provocats per la crisi de la COVID-19
24/04/2020 -

El portal GVAOberta de Transparència de la Generalitat Valenciana, inclou des d’aquest divendres les dades obertes dels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERO) que estan produint-se a la Comunitat Valenciana a conseqüència de la crisi de la COVID-19.

Aquesta informació, en format reutilitzable per als usuaris i usuàries que ho desitgen, està distribuïda per sectors i per les autoritats laborals que gestionen els ERTO, així com apareixen també tant les sol·licituds com les resolucions d’aquests.

A més de les dades obertes relatives als ERTO, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, està treballant per incorporar en els pròxims dies noves dades d’interés, com per exemple: les dades estadístiques del portal estadístic de la Generalitat Valenciana, o les dades sobre la contaminació.

7.500 visites a les dades de seguiment

Amb aquesta iniciativa, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, continua la tasca de recopilar en el portal GVAOberta tota la informació relativa i d’utilitat sobre la COVID-19 que està generant la Generalitat Valenciana durant aquestes setmanes, i d’incorporar al portal de dades obertes els conjunts de dades que faciliten analitzar l’impacte de l’actual crisi.

Des de la incorporació al portal de les dades de seguiment de la COVID-19, el passat 14 d’abril, s’han produït ja un total de 7.500 visites. Els usuaris i usuàries poden consultar per exemple, altres dades com el nombre de casos de coronavirus, i en tot moment descarregar aquests arxius.

Espai web COVID-19 a GVAOberta

A més, cal recordar que el portal GVAOberta té obert l’espai específic en la seua web on s’allotja la informació relativa i d’utilitat sobre la COVID-19 generada per la Generalitat Valenciana i altres fonts d’interés. Aquesta informació està ordenada per temàtiques i el seu accés és senzill per als usuaris i usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

museo prehistoria