25n
25N
25N

Generalitat i Ford buscaran fórmules per a ajudar als afectats de la DANA

Generalitat i Ford buscaran fórmules per a ajudar als afectats de la DANA
22/10/2019 -

Ford i la Generalitat Valenciana estudien fórmules de col·laboració en les ajudes als afectats per la Gota freda que va afectar aquest mes de setembre a les comarques de la Vega Baixa, la Costanera i la Vall d’Albaida.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió de la comissió de seguiment de Ford amb el president de la companyia a Espanya, Jesús Alonso, el director general de Fabricació, Dionisio Campos, i el director de Relacions Institucionals i Governamentals, Fernando Acebrón.

Durant la trobada, el president ha explicat al president de Ford España els esforços que està desenvolupant la Generalitat per a pal·liar els efectes de la gota freda de mitjan setembre. Els representants de Ford han considerat “molt positives” aquestes accions.

Amb la reunió d’aquest dimarts, es reprén “la dinàmica de trobades de la comissió de seguiment entre la Generalitat i Ford per a revisar l’estat dels acords del Consell amb la multinacional i dels projectes de cooperació conjunts previstos per a 2019 i 2020”.

A la trobada, que ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat, han assistit també el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 3 =