25n
25N
25N

La Generalitat realitza obres de manteniment en la Línia 4 de Metrovalencia en la zona del Marítim

Els treballs començaran el 14 d’abril, duraran tres setmanes i comportaran la suspensió del servei en alguns punt

La Generalitat realitza obres de manteniment en la Línia 4 de Metrovalencia en la zona del Marítim
12/04/2020 -

La Generalitat iniciarà el 14 d’abril obres de manteniment en la xarxa tramviària de Metrovalencia en la zona del Marítim, que duraran tres setmanes i que comportaran la suspensió del servei en determinats punts.

L’actuació consisteix en la substitució del tram de carril desgastat en les dues corbes existents entre les parades de les Arenes i Doctor Lluch de la Línia 4. La primera corba correspon al gir del carrer Eugenia Viñes a Avinguda Mediterrani, i la segona corba al gir d’Avinguda Mediterrani al carrer Doctor Lluch.

L’actuació es realitzarà amb la suspensió del servei en alguns trams. Per això, la circulació es mantindrà en la Línia 4 des de Mas del Rosari o Vicent Andrés Estellés, depenent del punt d’origen, fins a Tarongers i viceversa.

Des de Lloma Llarga-Terramelar a Empalme no hi haurà interrupcions del servei. Sí que ho farà des de la rotonda de Serradora fins a Doctor Lluch i novament fins a Serradora.

En la Línia 6, les circulacions s’efectuaran entre Tossal del Rei a Serreria i viceversa, mentre que els treballs afectaran des de la rotonda de Serreria fins a l’estació de Marítim-Serreria i novament fins a Serradora.

Cal recordar que la Línia 8 (Marítim Serreria-Marina Reial Joan Carles I) està suspesa temporalment en tot el seu traçat des del 9 d’abril.

Donada la baixa ocupació dels tramvies en aquestes dates, a causa de la situació actual de confinament per la COVID-19, no es contempla el servei substitutori mitjançant altres mitjans de transport per carretera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =