25n
25N
25N

La Generalitat destina 650.000 euros a potenciar la imatge turística dels municipis durant 2019

La Generalitat destina 650.000 euros a potenciar la imatge turística dels municipis durant 2019
04/01/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana ha destinat un total de 650.000 euros per a potenciar la imatge turística de 78 municipis de la Comunitat Valenciana durant 2019.

Aquestes ajudes s’emmarquen en el programa d’ajudes de competitivitat i desestacionalització de les destinacions turístiques que té per objecte el “suport” a les actuacions que “milloren la competitivitat de les destinacions”, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Entre aquestes actuacions destaquen aquelles que “contribuïsquen a la qualitat i sostenibilitat dels seus recursos turístics, la prestació de serveis turístics, així com l’organització i difusió d’esdeveniments i festes d’interés turístic com a vehicle de promoció de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana”.

Aquest programa compta, al seu torn, amb tres subprogrames: de certificació de sistemes en recursos i serveis turístics, d’impuls a la imatge de destinacions turístiques i de suport a la prestació de serveis turístics.

Amb aquestes ajudes s’han subvencionat un total de 78 projectes de municipis, entre els quals destaquen Benicarló, per la festa de la Carxofa; Benicàssim i la difusió dels seus esdeveniments; el Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva; Ontinyent, per les Festes de Moros i Cristians; Aiora, per la XIX Edició de la primera cort de la mel; El Perelló, per la seua fira Gastronòmica de la Tomaca, o Titaigües, a la nit de les Veles, entre altres.

En 2019 s’han posat en dues línies d’incentius a entitats locals tendents a potenciar la col·laboració des de la perspectiva del foment de la cooperació interadministrativa, la millora de la competitivitat del sector i la contribució al desenvolupament sostenible i responsable de l’activitat turística en el territori.

Aquestes línies d’ajudes s’han canalitzat a través de convocatòria pública per a “garantir la concurrència competitiva entre tots els sol·licitants, tenint com a beneficiaris a ajuntaments, organismes autònoms i ens públics dependents d’ells”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =