25n
25N
25N

La Generalitat destina 650.000 euros a una campanya de promoció a Regne Unit pel Brexit

La Generalitat destina 650.000 euros a una campanya de promoció a Regne Unit pel Brexit
30/10/2019 -

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 650.000 euros a una campanya promocional específica en el mercat britànic per a pal·liar els possibles efectes del Brexit les accions del qual començaran en la pròxima World Travel Market que se celebra a Londres del 4 al 6 de novembre.

Així ho han donat a conéixer el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, aquest dimecres en l’Invat·tur de Benidorm (Alacant) de la mà de Hosbec.

Sota el lema ‘Always Brit Friendly’, la campanya basa la seua estratègia en les emocions i té com a objectiu que la Comunitat i especialment Costa Blanca i Benidorm són destinacions on, al marge del Brexit, el turista britànic sempre serà ben rebut. Un missatge d’acolliment i amabilitat amb la finalitat que els britànics se senten bé, assegurances i sense preocupacions en la Comunitat Valenciana.

La campanya es veurà en diversos mitjans de comunicació i a més es reforçarà l’estratègia digital i multicanal. “Tindrem presència multimèdia i sobretot hi haurà accions on els continguts gràfics i audiovisuals tindran una marcadíssima presència de Benidorm i la Costa Blanca perquè són la gran referència que tenim en aqueix mercat”, ha explicat Colomer.

A més de posar en marxa aquesta campanya en la WTM, l’Agència Valenciana de Turisme ha previst una altra acció “important” a Londres el pròxim 3 de desembre específicament per a promocionar la Comunitat.

Així mateix el secretari autonòmic de Turisme ha recordat que paral·lelament l’AVT està emprenent altres accions per a tractar de diversificar l’oferta i dins del mateix mercat britànic buscar nous segments.

Per la seua part la secretària general de Hosbec, Nuria Montes, ha assegurat que el turista britànic “s’ha cansat de l’efecte Brexit i de tants tocs a l’alarma” i contínua fent les seues reserves vacacionals normalment.

De fet, la passada quinzena van pujar un 5% el nombre de pernoctacions britàniques a Benidorm. Montes ho ha atribuït en part a un transvasament de turistes motivat per la fallida de Tomas Cook que han preferit buscar destinacions segures i estables.

“Les previsions de reserves de seients en l’aeroport d’Alacant està en els mateixos nivells que l’any passat. Fins i tot alguna companyia que tenia previst una xicoteta retallada ha cancel·lat aqueixa retallada i el panorama és esperançador”, ha postil·lat Montes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus