25n
Orgull
Orgull

La Generalitat adquirirà validadores portàtils per a agilitar el control d'accés a Metrovalencia en esdeveniments multitudinaris

Facilitaran el pas en estacions de superfície en dies com la nit de Sant Joan, les paelles universitàries o el carnestoltes de Rafelbunyol

La Generalitat adquirirà validadores portàtils per a agilitar el control d'accés a Metrovalencia en esdeveniments multitudinaris
20/08/2019 -

La Generalitat adquirirà validadores portàtils per a facilitar i agilitar els controls d’accés en estacions de superfície de Metrovalencia en esdeveniments multitudinaris i puntuals, com poden ser la nit de Sant Joan, els carnestoltes de Rafelbunyol i Museros i les paelles universitàries de Seminari.

Amb aquests dispositius es pretén evitar les aglomeracions puntuals d’entrada o eixida de Metrovalencia que en certes franges horàries es produeixen en determinades jornades en la qual els usuaris es concentren per a desplaçar-se cap a o des d’un mateix lloc de la xarxa.

Per a això, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) invertirà 32.670 euros, IVA inclòs, en la compra de deu terminals portàtils que ampliaran en un moment donat la línia de validació en les estacions de superfície, agilitant el pas dels usuaris que ja disposen de títol de transport fins a les andanes.

Validadores per al tramvia

FGV, a més, adquirirà 30 validadoras fixes per a instal·lar en els extrems de les andanes de les línies tramviàries de Metrovalencia per a major comoditat dels seus usuaris, que no hauran de desplaçar-se fins al centre dels mateixos per a validar el seu títol de transport.

Amb una inversió de 36.300 euros, IVA inclòs, els nous dispositius serviran per a completar el procés d’adaptació a la targeta moneder TuiN, en la qual cal validar d’entrada i eixida en el metre i solament d’entrada en el tramvia.

En l’actualitat, Metrovalencia compta amb 791 validadores, 289 en superfície i 502 en subterrani, distribuïdes per les 138 estacions existents en la xarxa de la província de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 5 =