caixa popular

La Gürtel va fer gestions "directes o indirectes" amb Camps, segons Crespo

Pablo Crespo ha corroborat la caixa B del Partit Popular valencià i ha implicat a l’expresident de la Generalitat

La Gürtel va fer gestions "directes o indirectes" amb Camps, segons Crespo
19/01/2018 -

Hui s’esperava que Pablo Crespo i Álvaro Pérez, àlies “El Bigots”, tots dos responsables de l’empresa Orange Market, la principal empresa de la trama Gürtel, tiraren de la manta en l’Audiència Nacional. La compareixença de Pablo Crespo, el número dos de Correa en la trama, ja ha deixat algunes novetats. D’una banda, ha confirmat les declaracions de Francisco Correa, en les quals va admetre que diversos empresaris valencians van pagar a Orange Market per a cobrir les despeses de les campanyes electorals del PP en 2007 i 2008. I per un altre, implica a l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, amb qui, segons les paraules de l’acusat, la trama corrupta va fer gestions “directes o indirectes”.

A falta que declare l’home de Correa a València, “El Bigots”, Crespo ja ha començat a desvetlar alguns secrets més de la trama. I és que tots dos haurien d’haver parlat dimecres passat, però van demanar un recés en el juí de dos dies, prometent explicar tota la veritat. I així va ser, hui era el dia.

Pablo Crespo respon en el juí pel cas Gürtel | @plazaro67

Així doncs, Crespo ho reconeix tot: el finançament irregular del Partit Popular encapçalat per Francisco Camps i l’emissió de factures falses per part d’Orange Market per a cobrar a empresaris els deutes que en realitat havia contret el PP valencià. Ara bé, van ser serveis que sí que es van prestar. “Absolutament tots” els serveis que va cobrar Orange Market es van prestar al Partit Popular.

“Les factures que els empresaris han reconegut ací era diners que el PP ens devia a nosaltres”, declara Crespo, “perquè el PP ens deia a nosaltres que havíem de facturar-los a ells”. I, d’aquesta forma “minoraven el deute” que els populars valencians tenien amb Orange Market.

I volià. Sobre la doble comptabilitat, en els documents investigats apareixen dues columnes: ‘Alacant’ i ‘Barcelona’. “Açò és una denominació de diners A i diners B“, ha respost Crespo. I corrobora la declaració del cap de la trama, Correa: va ser Ricardo Costa, el aleshores secretari general dels populars, el que, tampoc molt convençut, deia que els deutes calia cobrar-los als empresaris, perquè el PP no tenia diners per a pagar. “Era fer-ho així o no cobrar“, ha sentenciat.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris