caixa popular

La guitarra pren protagonisme als concerts dels dijous

La guitarra pren protagonisme als concerts dels dijous
13/09/2017 -

L’espectacle “La guitarra sense límits” de Frank Crespo arriba dijous a la programació setmanal del Saló de Cristall de l’Ajuntament. El concert, que serà a les 12 hores, ens ofereix la possibilitat de traslladar-nos en un tancar i obrir d’ulls d’una audició on la guitarra predomina al 100 % a un concert on podem trobar diferents instruments de percussió combinats amb melodia i harmonia, i només amb una guitarra.

El valencià Frank Crespo començà a tocar la guitarra com a autodidacte per a després iniciar els seus estudis de guitarra moderna i treballar tot tipus de tècniques. El guitarrista va ampliar la seua formació al Musicians Institute de Los Angeles amb un curs intensiu on va aprofundir en diversos estils, com ara jazz, heavy, rock, blues, country, funk i guitarra acústica.

Als Estats Units va tindre també l’oportunitat d’estudiar amb prestigiosos músics, com ara Dani Gill, Scott Henderson, Eric Zimmerman Bret Garsed, Nick Nolan, Joe Diorio i Steve Dudas. Així va ampliar els seus coneixements didàctics, tècnics i la seua visió de la música.

Durant la seua carrera, Frank Crespo ha combinat el seu treball pedagògic a diverses escoles de la ciutat amb la de músic, siga tocant, produint o gravant per a grups i artistes com ara Siete Leguas, Inhumanos, Los Piston, Dislate Acre, Eighty Years, Yaco Lara, El Día Después, Cristo i Recamara. També ha realitzat música per a ràdio i televisió, figuracions per a televisió, seminaris i col·laboracions didàctiques a revistes i magazins especialitzats en guitarra.

L’artista té la seua pròpia escola de guitarra a València, Imagina’t Música, i compta amb dos discos, Next to Andromeda i A perfect circle. El primer és un disc instrumental on es pot gaudir dels ritmes del rock i del jazz fusió, mentre que en el disc A perfect circle l’autor combina la melodia i els ritmes utilitzant només la guitarra acústica.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris