caixa popular

Guillem Montoro serà el nou regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de Paiporta

Guillem Montoro serà el nou regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de Paiporta
18/01/2018 -

Guillem Montoro prendrà possessió el pròxim dijous 25 de gener del seu càrrec com a nou regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta. Montoro entra en l’equip de govern per Compromís en substitució d’Encarna Signes, que va renunciar a la seua acta de regidora en la sessió plenària del passat mes de desembre per motius personals.
E

l nou regidor de Paiporta té 22 anys i és titulat com a Tècnic en Atenció Sociosanitària i Tècnic Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere. Malgrat la seua curta edat, té una llarga trajectòria com a activista pels drets del col·lectiu LGTBI, ha sigut coordinador provincial de la Fundación Daniela, i s’ha encarregat de proporcionar assessorament, atenció i orientació a menors i joves trans, així com a les seues famílies.

La presa de possessió de Guillem Montoro com a regidor és un fet històric, tot un pas endavant en la visibilització i la conquesta d’espais públics d’aquest col·lectiu, ja que es tracta del primer home trans que serà regidor en la història de les institucions públiques valencianes. També és una de les primeres persones d’aquesta condició que es converteix en càrrec públic a tot l’Estat Espanyol.

Guillem Montoro és membre de Compromís des de l’any 2014, i va participar en l’elaboració de la Llei Integral del reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere, més coneguda com la ‘Llei Trans’. El pròxim dimarts compareixerà en roda de premsa a l’Ajuntament de Paiporta.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios