caixa popular

La Guerra de Coixins convertirà la Plaça de la Verge en un camp de batalla

La Guerra de Coixins se celebrarà el dissabte, 7 d’abril, a les 18.00 hores

La Guerra de Coixins convertirà la Plaça de la Verge en un camp de batalla
06/04/2018 -

La Plaça de la Verge de València es convertirà, un any més, en un autèntic camp de batalla on es lliurarà una de les guerres més divertides, multitudinàries i pacífiques de l’any. I és que, una vegada més, torna la Guerra de Coixins a la nostra ciutat. Així, aquest dissabte, 7 d’abril, a les 18.00 hores, tens una cita ineludible en aquesta plaça emblemàtica de València. Un pla d’oci alternatiu en el qual, sens dubte, descarregaràs adrenalina durant els quinze minuts que durarà aquesta batalla campal.

L’esdeveniment és completament gratuït i, per descomptat, apte per a totes les edats. No obstant això, existeixen una sèrie de normes que cal respectar per a participar: Els coixins han de ser suaus i sense plomes, es recomana agafar-les per la part de la cremallera per a evitar fer mal als altres i, finalment, no s’ha de colpejar a la gent que no porte coixins o subjecte una càmera. Així mateix, es recomana llevar-se les ulleres amb antelació i, fins i tot, existeix la possibilitat de portar peluixos en lloc de coixins, així com acudir a l’esdeveniment disfressat o amb pijama, per a crear un ambient molt més divertit i amigable.

Smartmob torna a organitzar una Guerra de Coixins, que ja va per la seua onze edició, i que la situa a l’altura de grans ciutats com Nova York o Londres, que també celebren, any rere any, un dels esdeveniments més esperats, i que ja s’han convertit en tota una tradició, a més d’en una ocasió perfecta per a alliberar estrés, rient a riallades.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris