25n
Orgull
Orgull

La Guàrdia Civil demana les factures de les subvencions atorgades a Francis Puig i els seus socis

La Guàrdia Civil demana les factures de les subvencions atorgades a Francis Puig i els seus socis
12/07/2021 -

La Unitat de Delictes Econòmics de la Guàrdia Civil ha reclamat els llibres diaris a cadascuna de les mercantils de l’empresari Francis Puig, germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, i els seus socis, els Adell Bover, corresponents als exercicis fiscals de 2015 a 2018.

Així es desprén d’un ofici de la Guàrdia Civil, al qual ha tingut accés Europa Press, dirigit al Jutjat d’Instrucció número 4 de València, encarregat d’investigar un presumpte frau de subvencions a Francis Puig i els seus socis.

En concret, aquesta causa parteix d’una querella contra Francis Puig i els seus socis per la possible adjudicació fraudulenta de subvencions de la Generalitat Valenciana, de la Generalitat Catalana i del Govern d’Aragó a les mercantils Comunicacions dels Ports, Mes Mut, Canal Maestrat, Nova C.B i Kriol Produccions entre els anys 2015 i 2018.

Dins d’aquest procediment, la Guàrdia Civil necessita més documentació. En concret, ha requerit al jutge que reclame a aquestes mercantils els llibres diaris.

Ja al febrer aquest organisme oficial va requerir al Registre Mercantil de Castelló còpia del llibre diari de les empreses, així com al Registre Mercantil de Terol al no disposar de les factures físiques, còpies o originals, justificatives de les despeses de les subvencions.

No obstant això, no ha sigut possible obtenir aquesta informació, amb el que la Guàrdia Civil demana al jutge que la sol·licite directament a les empreses Comunicacions dels Ports, Canal Maestrat, Kriol Produccions, TV CS Retransmissions i Mas Mut Produccions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 14 =