Guanyar fins 500 euros per anar de tapes, qui no s'apunta?

Aquest dijous 4 de maig comença la Ruta de la Tapa a la Pobla de Vallbona

Guanyar fins 500 euros per anar de tapes, qui no s'apunta?
03/05/2017 -

Una visita a la fàbrica de cerveses Ambar durant un cap de setmana, un premi de 500 € per a comprar als comerços associats i tres recompenses de 50€. Aquestes són les sorpreses que t’esperen a la Ruta de la Tapa, en la Pobla de Vallbona. Això sí, has de ser capaç de completar-la. Podràs aconseguir-ho?

La Ruta de la Tapa se celebra aquest dijous 4 de maig i els dos següents, 11 i 18, des de les 19 fins les 23h. Aquesta és la XII edició que organitza l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi per incentivar el comerç local, una trobada social i, sobre tot, gastronòmica ja consolidada al poble.

Presta atenció, perquè aquestes són les parades que et trobaràs a la ruta i que hauràs de completar si vols optar als premis. Encara que, per supost, com prompte advertiràs, allò que importa no és el destí, sinó el camí. Així que enguany podràs gaudir de les tapes de Bar Cervecería Gin, Bocatería Punt de Trobada, Cervecería Caña Aquí, Asador Racó de Manuela, Parc Infantil Momo-Pizzes, Cafeteria MªDolores, Heladería Blue, Rte. La Vigueta, Pub P3, Cafeteria Sant Sebastià, Rte. Asador Musical i Cafetería Latino.

Recorda: durant aquests primers dijous de maig, mentres vas de tapes, podràs anar col·leccionant els segells dels diferents establiments. Una vegada completada la ruta, si vols participar en el sorteig, hauràs d’introduir el tríptic segellat a una urna que s’habilitarà el diumenge 21 de maig, a partir de les 19h, a la Gala del Comerç (en la Casa de la Cultura). Allí es realitzarà el sorteig, així que, si t’has omplit el pap de tapes o les has dosificat bé al llarg dels tres dijous que dura la ruta, no t’ho pots perdre. Qui sap què pots guanyar!

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

Festes Torrent 2019