25n
25N
25N

Coneix als 16 grups de la segona edició de "Emergents al Palau"

Un èxit de convocatòria enguany amb 75 inscripcions validades

Coneix als 16 grups de la segona edició de "Emergents al Palau"
26/01/2019 -

La segona edició del cicle “Emergents al Palau” ja té els setze grups triats que actuaran des del 10 de febrer a juny a la Sala Rodrigo de l’auditori valencià. Un cicle que ha tingut una resposta per part dels grups valencians emergents molt més massiva que en la primera edició, amb un total de 75 inscripcions validades.

Tant la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, com els coordinadors Manolo Tarancon i Amadeu Sanchis han mostrat la seua satisfacció per la nombrosa participació que s’ha donat en esta nova edició. En este sentit, Tello ha destacat que “la veritat és que estàvem molt contents del balanç final de la primera edició d’este cicle”, però esta resposta tan positiva “ens demostra que els grups emergents valencians valoren esta iniciativa com a una ferramenta que els pot ajudar, una plataforma que els pot impulsar i fer més visibles, a més de comptar amb unes condicions laborals i econòmiques que dignifiquen la professió”.

El Comité de selecció del cicle Emergents al Palau, ha estat integrat per Irene Herreras, Mireia Pérez, Maria Carbonell, Javier Pérez, Mariano López i Raúl Tamarit. La inscripció es va tancar a les 22h del darrer dissabte. Tal com marquen les bases, els concerts han quedat agrupats per gèneres musicals, i cada data tindrà eixe component temàtic.

Els grups triats queden agrupats d´aquesta manera:
Indie/Alternativa: Peepshow  i We Use To Pray
Electrònica: Here the Captain Speaking, The Captain Is Dead  i El Futuro Peatón.
Jazz-Fussió-Messtisatge/Blues-Rythmn&Blues-Soul: Jamaleònics  i Leya.
Folk: La Duna i Elen & Rosevil.
Pop: Tin Robots i Petit Mal.
Rock: Tercer Sol  i Los Mocetones.
Autor: Ela Vin  i Álvaro del Hierro.
Punk/Garatge: Mineral Waters i Tipos de Interés.

El Comité de Selecció ha decidit finalment que per la massiva inscripció de propostes, el gènere Indie- Alternativa- Electrònica tinga dos concerts i quatre propostes triades. La baixa participació en Jazz-Fussió-Mestissatge i en Blues- Rythmn&Blues-Soul s´ha resolt fusionant les dues possibilitats en tan sols una.

El pròxim dilluns 28 de gener es procedirà al sorteig de les dades. Serà en directe, al programa d’À Punt Ràdio Territori Sonor presentat per Amàlia Garrigós a partir de les 18.05 de la vesprada. El cicle començarà el pròxim 10 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + dinou =

museo prehistoria