25n
25N
25N

El Grup Municipal Socialista de Paiporta celebra la licitació d'FGV per a realitzar el pas inferior de l'estació de metro del municipi

El Grup Municipal Socialista de Paiporta celebra la licitació d'FGV per a realitzar el pas inferior de l'estació de metro del municipi
27/05/2020 -

El Grup Municipal Socialista de Paiporta ha acollit amb gran satisfacció la licitació de les obres per a la construcció del pas inferior en l’estació de Paiporta de Metrovalencia, una reivindicació socialista històrica que finalment es concreta gràcies al treball i bona disposició tant de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana com de la Conselleria d’Infraestructures.

“Sens dubte és una molt bona notícia que portàvem esperant molt temps. El pas subterrani de l’estació de Paiporta ja no és només una reivindicació, sinó una necessitat, ja que oferirà totes les garanties de seguretat tant a les persones usuàries com maquinistes”, ha explicat la portaveu del Grup Municipal Socialista, Maribel Albalat.

A més del pas inferior, la licitació d’aquesta segona fase inclou dos ascensors amb capacitat per a 8 persones i que a més seran aptes per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR). “La Generalitat inverteix en la millora de les infraestructures del nostre poble prop del milió d’euros i li estem molt agraïts per poder atendre finalment la nostra demanda”, ha matisat Albalat.

La mateixa empresa Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reconeix el gran perill que planteja el pas a nivell de l’estació de Paiporta. Segons dades facilitades per FGV, al voltant de 4.000 usuaris travessen les vies diàriament en aquesta estació, convertint-la en la més perillosa de tota la xarxa de Metrovalencia.

“Paiporta compta amb un volum de viatgers anual molt important, amb més d’un milió de persones fent ús de les instal·lacions i del pas a nivell a l’any. És un risc important i el Grup Socialista no ha deixat de recordar-lo i reivindicar-lo sempre que ha tingut ocasió, com ho vam fer presentant moció sobre aquest tema en el ple de novembre de 2018”, ha conclòs la portaveu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =