25n
25N
25N

Un grup reduït d'extrema dreta increpa a una periodista d'À Punt

Al crit de “À Punt i TV3, la mateixa merda és” s’han dirigit a la professional i la Policia els ha controlats

Un grup reduït d'extrema dreta increpa a una periodista d'À Punt
09/10/2019 -

Les manifestacions vespertines del 9 d’Octubre ja han arrancat. Un grup reduït d’extrema dreta ha arrancat i s’ha dirigit a una periodista d’À Punt al crit de “À Punt i TV3, la mateixa merda és”. La professional de la televisió pública valenciana que està fent el seu treball ha prosseguit mentre continuava sent increpat per aquest grup reduït.

Agents de la Policia s’han encarregat de cridar l’atenció a aquest grup d’extrema dreta. De moment, les manifestacions avancen amb total normalitat excepte aquest xicotet incident.

Un cordó evita que s’acosten els pocs que s’acosten a intentar increpar. Mentrestant, des de la convocatòria oficial es crida “fora feixistes dels mistress barris”

Una persona amb una salutació feixista ha posat l’himne d’Espanya i ha llançat una bandera feixista animant al grup d’extrema dreta a increpar als manifestants de la convocatòria oficial.

Un altre grup d’extrema dreta intenta trencar el cordó policial sense èxit.

Augmenta el dispositiu policial per a evitar que es trenque el cordó policial

El Delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio ha destacat que “que aquesta siga la festivitat de tots els valencians i valencianes i per a això actuen les forces de la seguretat sense entrar en controvèrsies. Cal deixar que la gent circule i en un moment en què confluïsquen grups diferents i per a això està la labor policial perquè totes les manifestacions transcórreguen correctament”

Algunes persones aïllades criden “terroristes” als participants, que responen amb riures o burles. Ara mateix la manifestació ja es troba per l’Estació del Nord.

Continuen les amenaces aïllades i crits a la manifestació però el cordó policial evita majors incidents.

Breu muixeranga enfront de la Plaça de Bous de València. Ritme i tradició a flor de pell.

Ampli dispositiu de seguretat per a garantir les manifestacions del 9 d’Octubre.

La manifestació del 9 d’Octubre transcorre sense destacats incidents. Cal assenyalar que els antidisturbis han reclòs en un bar a un grup que amenaçava als assistents. Segons els manifestants, són membres de la Falange (tenen la seu al costat) i ha sigut la pròpia policia la que els ha ficats i manté tancats.

La manifestació desborda Colón. La capçalera ja ha arribat a la Porta de la Mar, mentre que el final encara no ha doblegat en la Plaça de Bous.

Reclouen a un grup de feixistes a la Porta del Mar al crit de “som valencians, mai catalans i quién quiere catalán que es vaja a fer la mà”

La manifestació ja ha entrat en l’Avinguda de Navarro Reverter, recta final abans dels manifestos.

La manifestació s’acosta al final del seu recorregut, sempre acompanyada pel dispositiu policial, però sense grans incidències.

La manifestació arriba al final, la Plaça Amèrica. Les diverses entitats lligen els seus manifestos, amb recurrents referències a l’autogovern, infrafinançament, diàleg amb Catalunya i defensa del valencià. Plena de gom a gom!

Ara pots llegir la crònica amb tots els detalls de la manifestació del 9 d’Octubre amb la millor anàlisi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =