caixa popular

El Grup de Danses L'Espolí de Paiporta convoca el seu premi anual

El Grup de Danses L'Espolí de Paiporta convoca el seu premi anual
04/07/2018 -

El Grup de Danses l’Espolí de Paiporta convoca per segon any el seu premi anual. El guardó s’atorga a un paiportí o paiportina que realitze de forma altruista o professional algun treball cultural per a la societat local, autonòmica, nacional o internacional. Les candidatures es podran presentar entre el 9 i el 23 de juliol de 2018.

Per a decidir la persona premiada, es tindrà en compte el treball realitzat a favor de la cultura, el compromís social, la influencia i l’impacte obtingut (comarcal, autonòmic, nacional o internacional), el repte i l’esforç que va representar i el benefici cultural per a Paiporta.

Els únics requisits per a aspirar al premi són haver complit la majoria d’edat, i haver residit o treballat un temps a Paiporta, en cas de no ser natural del municipi. Les candidatures podran realitzar-se per mitjà de persones independents o institucions i associacions amb domicili social a Paiporta. Per a inscriure’s, cal presentar el formulari i el currículum de la persona proposada per correu ordinari, mitjançant una carta al C/ Sant Francesc número 13, o directament a la seu del Grup de Danses l’Espolí.

El jurat estarà designat per la directiva del grup, que seleccionarà tres persones que hauran de tenir relació directa i actual amb el món cultural. La seua decisió es comunicarà a la persona o associació que haja proposat el candidat o candidata i s’anunciarà al mateix temps el dia i lloc de la cerimònia d’entrega.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris