25n
25N
25N

Groupon obri a València un Centre Global d'Operacions amb 40 professionals multilingües

Groupon obri a València un Centre Global d'Operacions amb 40 professionals multilingües
24/09/2019 -

L’empresa d’ecommerce Groupon ha inaugurat a València el seu cinqué Centre d’Operacions Globals, amb un equip de 40 professionals multilingües i una capacitat de fins a 200 futurs emprats.

La funció dels Centres d’Operacions Globals de Groupon se centra a donar suport a les operacions de les empreses durant els últims huit anys, utilitzant les millors estratègies, eines i tecnologies del mercat. L’equip de 40 professionals multilingües de València s’encarregarà de “donar suport i fer créixer als empresaris, així com de desenvolupar el contingut editorial”, explica la companyia a través d’un comunicat.

El nou centre està situat en l’edifici Aqua de la capital del Túria i té una capacitat de fins a 200 empleats, la qual cosa permetrà que el centre tinga un creixement continuat en el futur.

“Estem encantats d’haver obert el nostre últim centre en València. Aquesta és una ciutat dinàmica i avantguardista on un talent increïble. El seu clima, ambient i cultura ofereixen als nostres empleats un alt nivell de vida”, declara la vicepresidenta sènior i directora d’Operacions Globals de Groupon, Barbara Weisz.

L’empresa assenyala que ha triat València pel seu alt nombre de professionals multilingües. “El nivell del servei que oferim als nostres socis ha de ser excel·lent, per aquesta raó comptar amb professionals natius en els seus idiomes per a realitzar labors de suport a les seues estratègies, tant comercials com editorials, és fonamental per a nosaltres. València ha demostrat ser un bon lloc per a contractar empleats i estem desitjant formar un equip ací”, ha afegit Weisz.

Groupon està a Espanya des de 2010, la seua oficina comercial a Madrid compta amb més de 100 empleats. L’equip d’Operacions Globals de Groupon també té bases en l’Índia i Polònia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =