25n
25N
25N

Grezzi diu que la regulació de trànsit "ja està donant resultats", amb disminució de soroll i contaminació

Grezzi diu que la regulació de trànsit "ja està donant resultats", amb disminució de soroll i contaminació
17/09/2019 -

El regidor de Mobilitat Sostenible a l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha assegurat que les mesures del consistori de regulació del trànsit “ja estan donant resultats” i ha indicat que compten amb dades que mostren la disminució del soroll i de la contaminació, encara que no els ha detallats.

Així s’ha expressat l’edil aquest dimarts en ser qüestionat per la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de Barcelona, després de la roda de premsa de presentació dels ‘Premis Falles 2020. Mobilitat sostenible i bicicleta’.

“Les mesures que prenem de regulació del trànsit ja estan donant resultats, tenim dades de baixada de soroll i contaminació. A més, tenim la conversió en zona de vianants de la Plaça de la Reina i de la de l’Ajuntament. El centre històric serà molt més amable, caminable i saludable”, ha subratllat Grezzi.

L’edil ha apuntat que estan “encaminats a tipus de mesura que està donant resultats”, ja que ha precisat que cada ciutat té característiques diferents i “no es poden aplicar les mateixes receptes a tots els llocs”.

“A València tenim la conversió en zona de vianants, que farem en els pròxims mesos i anys, la zona de trànsit limitat, on ha millorat moltíssim la contaminació. Tenim dades de quan vam fer l’entorn de la Llotja, que reduïm 6.000 cotxes”, ha puntualitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

torrent