25n
25N
25N

Grezzi es reuneix amb representants del Mercat Central

Grezzi es reuneix amb representants del Mercat Central
27/03/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb diversos representants del Mercat Central de València per presentar-los el disseny de l’aparcament de Bruges que ha finalitzat l’estudi d’arquitectes que se n’ocupa.

El regidor Grezzi, en una política “de diàleg i transparència” amb tots els agents socials de la ciutat, ha respost satisfactòriament al compromís que va adquirir fa uns mesos i ha compartit de forma immediata amb els venedors els detalls del disseny de l’aparcament i els ha mostrat com s’han integrat les peticions del Mercat Central en el disseny final.

Aquesta reunió s’emmarca en les successives trobades de la regidoria de Mobilitat Sostenible i el Mercat Central per tal de compartir tots els detalls entre les dues parts segons es van produint les novetats. Els representants del Mercat Central han mostrat la seua satisfacció i agraïment a la regidoria per la informació aportada.

El regidor Grezzi ha dit que “després de més de 10 anys d’incapacitat del PP respecte a l’aparcament de Bruges, fonamental per a la ciutat i el Mercat Central, des del Govern de la Nau tornem a demostrar que la gestió progressista és molt més eficaç que la del passat, i que realitzem una gestió basada en la política de proximitat a les persones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

museo prehistoria