25n
Orgull
Orgull

Grezzi diu que es treballa en una ordenança de mobilitat i recolza la gestió de Menguzzato sobre els patinets

Grezzi diu que es treballa en una ordenança de mobilitat i recolza la gestió de Menguzzato sobre els patinets
06/09/2018 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha recordat que l’equip de govern ja treballa en la redacció d’una nova ordenança que regularà de forma específica els patinets elèctrics i ha considerat que “ara cal centrar-se en el que preocupa als veïns i veïnes, que és l’ocupació il·legal de l’espai públic”.

Per açò, ha expressat el seu suport a la gestió que està realitzant la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, i la Policia Local amb la retirada dels vehicles de lloguer de l’empresa LIME per mancar de llicència.

Sobre aquesta qüestió, ha sigut preguntada hui la primera tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez, qui ha manifestat que aquest tipus de situacions han de tenir una “àgil resposta per part de l’administració”, que ha d'”estar preparada per al que ve”. Ha afegit que cal donar una resposta regulatòria i, encara que entén que “traure una nova ordenança és un treball molt costós”, es pot fer una modificació puntual per a donar una resposta a “una necessitat actual”.

Per la seua banda, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ha declarat que “aqueix tema ja es va resoldre dilluns passat per l’equip de govern i ja es treballa en ell”. La previsió és tenir una nova ordenança de mobilitat que regularà de forma específica la circulació d’aquest nou mitjà de transport, l’esborrany del qual es presentarà dins de dues o tres setmanes, aproximadament.

“Ara cal centrar-se en el que preocupa als veïns i veïnes, que és l’ocupació il·legal de l’espai públic. En aquest sentit, solament puc felicitar a Anaïs Menguzzato per com ha començat a gestionar-ho aquesta setmana amb la Policia Local i dir-li que compta amb el nostre suport per a seguir fent-ho com sol·liciten els veïns i veïnes i les associacions de defensa de la mobilitat per als vianants, ja que té un gran repte al davant”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + huit =