25n
Orgull
Orgull

Grezzi demana accedir a l'expedient del PAI del Grau per a "garantir que satisfaça l'interés general"

Grezzi demana accedir a l'expedient del PAI del Grau per a "garantir que satisfaça l'interés general"
29/08/2018 -

El vicepresident del consell d’administració d’Aumsa i regidor de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, ha sol·licitat aquest dimecres tenir accés a l’expedient del Pla d’Actuació Integrada (PAI) del Grau per a “confirmar tots els detalls necessaris” i, a partir d’ací, “garantir que el projecte satisfaça l’interés general de la ciutat”.

Així ho ha afirmat després que Ribó –també de Compromís– admetera aquest passat dimarts que no li agraden “moltes coses” del PAI i apostara per realitzar “una sèrie de correccions bastant significatives” en el projecte. Mentrestant, el regidor de Desenvolupament Urbà, el socialista Vicent Sarrià, advertia que “no es tracta d’un debat ajornable perquè d’ell depén completar la façana marítima”.

En un comunicat, Grezzi ha puntualitzat sobre aquest tema que “quan s’encarrega un projecte com a aquest, el resultat final pot estar subjecte a correccions que responguen a l’interés general de la ciutat”.

Per tant, “tenint en compte del mecanisme utilitzat per a fer-ho públic”, ha manifestat la seua voluntat de “poder confirmar tots els detalls necessaris sobre aquest projecte”.

El responsable de Mobilitat ha sol·licitat així l’accés a l’expedient del PAI del Grau perquè, segons ell, “no s’ha informat en cap consell d’administració d’Aumsa”.

“El pas inicial preceptiu és comprovar, accedint a l’expedient, si la filtració es correspon amb la realitat i, a partir d’ací, garantir que el projecte satisfaça l’interés general de la ciutat, que ha de ser l’objectiu de totes i tots els representants públics”, ha asseverat.

CRÍTIQUES DE PP I CS

Des de l’oposició, Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha sol·licitat aquest dimecres a l’alcalde que convoque una Junta de Portaveus extraordinària perquè els membres del tripartit expliquen les seues postures i l'”embolic” per les seues diferents postures sobre el PAI del Grau.

Per la seua banda, els ‘populars’ consideren que “el propi Ribó es converteix en víctima de la falta d’informació” entorn del projecte, davant “l’obscurantisme i els recels entre els regidors dels diferents partits”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 19 =