caixa popular

Grezzi es reuneix amb els veïns de Benimàmet per analitzar les obres del Parc Lineal

Grezzi es reuneix amb els veïns de Benimàmet per analitzar les obres del Parc Lineal
14/07/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb els veïns i veïnes de Benimàmet per analitzar conjuntament com avancen les obres del Parc Lineal. Tant des de la regidoria com des de la representació de veïns que han acudit a l’encontre s’ha fet una valoració “molt positiva” de la reactivació de les obres.

Els veïns han traslladat al regidor Grezzi algunes propostes de caràcter menor –com detalls de l’il·luminació, la tipologia d’espècies arbòries, el disseny de l’auditori o la distribució dels jocs infantils- per a introduir en el Parc Lineal. Grezzi s’ha compromés a incorporar-les donat que hi ha un marge de canvis que es poden demanar a l’empresa constructora.

Els veïns també han comentat amb el regidor el seu desig de poder ocupar persones de Benimàmet en situació d’atur a les obres del Parc Lineal. En eixe sentit, Grezzi els ha traslladat que ja ha comentat eixe anhel als responsables de l’empresa que construïx el Parc Línial i que esta es va comprometre a “analitzar amb molta estima esta petició”.

El regidor Grezzi ha agraït als veïns la paciència mantinguda durant el temps que es va tramitar el modificat de l’obra i ha expressat el “compromís ferm del Govern de la Nau amb Benimàmet i el seu futur pulmó verd: El Parc Línial que, molt prompte, serà una realitat”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + divuit =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris