25n
25N
25N

Grezzi convoca un Consell d'Administració d'EMT per a proposar una comissió d'investigació del frau

Grezzi convoca un Consell d'Administració d'EMT per a proposar una comissió d'investigació del frau
30/09/2019 -

El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Guiseppe Grezzi, ha convocat una sessió del Consell d’Administració per al dimecres 2 d’octubre, en la qual s’adonarà de les accions empreses pel frau de quatre milions d’euros detectat contra l’empresa i es farà la proposta de constitució d’una comissió d’investigació per a donar explicacions sobre l’ocorregut.

“Des del primer moment hem investigat el frau contra l’EMT. Hem donat tota la informació amb total transparència des del mateix divendres en el propi Consell d’Administració. Ara, amb la voluntat d’anar fins al final, proposarem la comissió d’investigació per a posar llum i recuperar tots els diners de les valencianes i els valencians”, ha defensat en un comunicat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’entitat, Giuseppe Grezzi.

En el Consell també s’aprovarà la proposta d’adjudicació de l’adquisició d’autobusos estàndards híbrids i es renovaran els contractes de l’equip directiu. La cita serà a les 13.00 hores en la seu de l’empresa en la Plaça del Correu Vell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =