25n
25N
25N

Grezzi s'ocuparà de Platges a més de Mobilitat, en comptes de Beamud

Carles Desfilis

Grezzi s'ocuparà de Platges a més de Mobilitat, en comptes de Beamud
16/07/2019 -

L’estructura de la Nau II -mancant rebatejar el nou acord- té canvis quatre dies després de presentar-se als mitjans. Giuseppe Grezzi, que tant la passada legislatura com en el primer avanç d’estructura ostentava dues responsabilitats -Coordinador general de mobilitat i delegat de mobilitat sostenible-, serà ara també el Regidor de Platges.

Aquesta nova regidoria separada, abans integrada en dins de les responsabilitats vàries de Pilar Soriano -que no repeteix a l’ajuntament-, anava a ser dirigida per Lucía Beamud, nova en el consistori per Compromís. Beamud fins ara anava a portar Pobles de València, Espai Públic, Qualitat Acústica i de l’Aire i Platges. Ara, aquesta última passarà a Grezzi.

“Estem corregint alguns errors en el repartiment de delegacions”, ha assenyalat Ribó. Es tracta d’un anunci donat per Sergi Campillo, el que serà segon vicealcalde per Compromís, després de la junta de govern. L’alcalde ha destacat, a més, que el ple d’organització es retarda al dijous, perquè després de la signatura del divendres han “arribat molt justos de temps”; després dels tràmits i expedients, van passar del termini.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 8 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell