caixa popular

Grezzi celebra els dos primers anys de l'Anell Ciclista

EP

Grezzi celebra els dos primers anys de l'Anell Ciclista
01/03/2019 -

El responsable de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, ha celebrat els dos primers anys de l’Anell Ciclista en el centre de la ciutat i ha assegurat que ja s’ha convertit en “un símbol de València” gràcies a l'”ús massiu” per part de la ciutadania des que obrira el divendres 3 de març de 2017.

De cara a la celebració del segon aniversari –el diumenge, 3 de març, a les 11.30 hores a l’esplanada de la plaça de bous–, Grezzi ha destacat aquest divendres que es tracta de “la infraestructura ciclista més usada de tota València”, a preguntes dels periodistes després de presentar el projecte pilot de pagament amb targeta en els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT).

L’anell és un carril bici de 4,7 quilòmetres que envolta la ronda interior de la capital del Túria. Des de la seua posada en marxa, un dels mesos en què va ser més utilitzat va ser novembre de 2017, amb una mitjana de fins a 3.300 bicicletes al dia pel tram del cèntric carrer Colón. Uns 2.700 ciclistes diaris van recórrer eixe mes el tram enfront de Torres de Quart i 2.100 van fer el propi a les Torres de Serrans.

En el seu ‘primer aniversari’, Grezzi ja va assegurar que les xifres “consoliden l’Anell Ciclista com una infraestructura fonamental a València”. “Són números freds, però traduïts a imatges de persones desplaçant-se còmodament i àgilment sobre vehicles no contaminants com les bicicletes, signifiquen un abans i un després a l’hora d’entendre la mobilitat a la ciutat”, va manifestar.

A més d’aquest projecte, el regidor ha celebrat aquest divendres que València s’haja alçat amb el premi Bikefriendly 2019 a la millor infraestructura ciclista, un reconeixement impulsat per la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta que integra 116 socis que representen a 550 localitats espanyoles. De fet, ha relacionat el guardó amb l’Anell Ciclista, ja que té en compte les mesures posades en marxa en 2017 i 2018.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 11 =