25n
25N
25N

Grezzi recorda a Català que el PP va proposar 100 km nous de carril bici: "L'han enganyada els seus deu imputats"

Grezzi recorda a Català que el PP va proposar 100 km nous de carril bici: "L'han enganyada els seus deu imputats"
25/01/2019 -

El regidor de Mobilitat Sostenible a l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha subratllat aquest dijous, davant la intenció dels candidats a l’Alcaldia Fernando Giner (Cs) i María José Català (PP) de revertir alguns carrils bici de la ciutat si guanyen, que el PP “en 2015 deia que anava a construir cent quilòmetres nous, 60 més” dels habilitats durant aquesta legislatura. “Jo crec que a Catalá l’han enganyada els seus deu imputats a l’Ajuntament, li haurien d’haver explicat el que té en el programa el PP”, ha asseverat.

Així ho ha afirmat abans de participar en la presentació de la proposta de Llei de Finançament del Transport Públic, preguntat per les declaracions de Giner i Català en les quals van indicar que si guanyaven l’alcaldia en les pròximes eleccions eliminarien carrils bici que l’actual equip de govern local ha construït.

Grezzi ha remarcat que el PP “en 2015 deia que anava a construir 100 quilòmetres nous de carril bici”, mentre que la regidoria que dirigeix ha habilitat 40. “M’he sorprés que em diguen de llevar el carril bici que hem fet i no m’acusen de no haver complit el seu programa, que eren 60 més”, ha agregat.

A més, ha incidit que en el Pla de Mobilitat que el Govern ‘popular’ va aprovar en 2013 “hi ha un mapa molt bonic de tots els carrils bici que cal fer i als quals es va comprometre el PP”. En ell, segons Grezzi, s’estableixen com a “rutes prioritàries de carril bici les de Regne de València, Burjassot o l’anell ciclista”. “María José Català està dient que el que va fer el PP no està bé?”, s’ha preguntat.

Al seu judici, “l’han enganyada”. “El que passa és que quan un és paracaigudista, no sap com funciona la ciutat, la qual cosa s’ha fet ací, li diuen mitges veritats per a quedar bé a veure si ho posen en la llista però al final queda malament la candidata”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

museo prehistoria