25n
25N
25N

Greu incendi amb explosió en un habitatge de Burjassot aquesta matinada

Greu incendi amb explosió en un habitatge de Burjassot aquesta matinada
14/03/2021 -

El Consorci de Bombers de València ha intervingut a un incendi d’habitatge a Burjassot, del que es va rebre avís a les 00:48 h d’aquesta matinada, i que ha ocorregut en un edifici de quatre altures de la Carretera de Llíria.

L’incendi es va produir a un habitatge de la quarta planta, i va estar acompanyat d’una explosió que va provocar la caiguda d’enderrocs que van arribar fins al carrer.

Fins allí es van desplaçar sis dotacions de bombers del Consorci, dels parcs de Paterna, Burjassot, Montcada, Torrent, sergent de Paterna i Oficial del Consorci.

A l’arribada dels bombers, les dues ocupants de l’habitatge afectat ja es trobaven fora de l’edifici, ja que l’explosió s’hi havia produït a l’altre extrem de la casa.

Per precaució, es va procedir al tancament de la instal·lació de gas de tot l’edifici.

Els bombers van comprovar que no quedaven ocupants dins l’edifici a cap planta. Els efectius del Consorci van procedir a l’extinció de l’incendi. A més, els bombers van revisar els àtics ubicats sobre la quarta planta, descartant que tampoc allí hi haguera afectats per l’explosió i l’incendi. No hi havia afectats.

Els bombers van finalitzar el seu servei a les 03:47 de la matinada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 2 =