25n
25N
25N

El Grau acull la primera representació teatral del programa "Cultura als Barris"

El Grau acull la primera representació teatral del programa "Cultura als Barris"
10/03/2020 -

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del president de la Junta de Districte del Grau, Venècia i Rafalcaid, Miguel Ángel Picornell, ha presentat aquest matí la primera representació teatral dins la iniciativa “Cultura als barris”, que vol donar cobertura i resposta a la necessitat de programació cultural (cinema, teatre i música) estable a tots els districtes de la ciutat.

Així, el Saló d’Actes del Grau acollirà el diumenge 29 de març, a les 18 h, la representació de l’obra “Serendipia”, de José Antonio Martínez, a càrrec de Suc de Teatre i la Tarumba, formades per actrius i actors de les Comarques Centrals Valencianes. L’entrada és gratuïta.

“Es tracta d’una comèdia divertida per a tota la família, amb la qual volem iniciar una programació estable i específica als barris, sobretot a districtes com el Grau que, igual que Marxuquera o Beniopa, es troben a una certa distància del centre de la ciutat, on es realitzen la major part de les activitats culturals”, ha assegurat González.

“Aquest és un exemple més de la transversalitat amb què treballa el govern local. La distància entre el Grau i Gandia pot ser mínima, però per a la gent gran moltes vegades representa una muralla. Per això, cal agrair que la Cultura s’aprope als barris”, ha explicat Picornell.

El dissabte 28 de març, la programació musical de Cultura als barris s’estrena a Beniopa amb dues actuacions: el Cor Carmesina (format per xiquetes i xiquets de la ciutat) i les Libelu (Mamen Bautista, Rosana Nácher i la Cris, dones cantants i músiques), que barregen diferents estils musicals com pop, funky…

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =