25n
25N
25N

Les grans superfícies valencianes esperen superar els 800.000 visitants el primer diumenge de rebaixes de gener

Les grans superfícies valencianes esperen superar els 800.000 visitants el primer diumenge de rebaixes de gener
10/01/2020 -

Les grans superfícies de la Comunitat Valenciana esperen veure satisfetes les seues expectatives i superar els 800.000 visitants en el primer diumenge de les rebaixes de gener, el pròxim dia 12, l’últim festiu d’obertura fins al diumenge de Rams, 5 d’abril.

Així ho ha augurat el portaveu de l’Associació Nacional Grans d’Empreses de Distribució (ANGED) en la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, en un comunicat en el qual ha assenyalat que “a pesar que el període de rebaixes com a tal ha evolucionat, la fortalesa de les rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies s’esforcen per presentar ofertes molt potents als consumidors”.

Enguany les rebaixes porten descomptes que aconsegueixen en alguns productes fins al 70%, amb mitjanes que se situen en el 40%, depenent de la mena de producte, ha precisat.

Després del “bon acolliment” del calendari d’obertures de les campanyes de Black Friday, Nadal i Reyes, ha apuntat Cerveró, les grans superfícies valencianes “segueixen amb la seua política d’adaptació dels preus a les necessitats dels consumidors” en les tradicionals rebaixes de gener i continuen així “amb una tradició que es manté amb força i complementa la revolució digital que viu el comerç”, ha defensat.

Amb un volum de visites superiors a les 800.000 persones en les últimes obertures de festius, “els consumidors valencians han interioritzat el calendari d’obertures pactat en l’Acord de la Llotja”, ha subratllat Cerveró, qui augura que se superarà aquesta xifra d’afluència a grans superfícies en aquest primer diumenge de rebaixes.

Mancant dades definitives de 2019, Joaquín Cerveró ha assegurat que “els diumenges i festius de l’any passat s’han convertit en un dels dos dies més importants de la setmana en xifra de venda, i diumenge que ve 10 de gener possiblement se situa entre els millors de l’any”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna