25n
25N
25N

Les grans superfícies veuen "raonable" tancar els diumenges durant l'estat d'alarma

Les grans superfícies veuen "raonable" tancar els diumenges durant l'estat d'alarma
01/04/2020 -

El protaveu de l’Associació Nacional Grans d’Empreses de Distribució (ANGED) en la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, considera “raonable” la decisió del Consell d’anul·lar, mentre dure l’estat d’alarma, les zones de gran afluència turística (ZGAT), on els comerços poden obrir determinats diumenges i festius com els del període de Setmana Santa. No obstant això, s’han habilitat dos festius, el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua, perquè aquests establiments puguen obrir.

Donades les actuals circumstàncies, “entenem que amb la finalitat de facilitar el descans del nostre personal que està fent un gran esforç en aquesta greu conjuntura, així com evitar aglomeracions de públic a conseqüència del tancament consecutiu de diversos festius, sembla raonable tancar els diumenges i recuperar aqueixos festius quan la situació ho permeta”, ha explicat Cerveró.

En aquest escenari, el portaveu d’ANGED en la Comunitat ha volgut subratllar en un comunicat que “el diàleg amb el sector i la coordinació amb la Direcció General de Comerç de la Conselleria d’Economia estan sent fonamentals per a continuar donant servei als valencians” en les grans superfícies.

Cal recordar, que durant l’estat d’alarma són quatre els comerços d’ANGED que romanen oberts al públic en la Comunitat: Alcampo, Carrefour, El Corte Inglés, i Eroski. La resta de les seues empreses continuarà prestant el servei en línia als seus clients.

El representant de les grans superfícies ha garantit que “el subministrament i venda de tots els productes estan assegurats a través de les botigues físiques -amb els horaris acordats, en les seccions permeses i amb totes les garanties sanitàries-, a través de la recollida dels productes amb cotxe prèviament demanats a la botiga (les que disposen d’aquest servei) i per mitjà del comerç online (24 hores al dia, set dies a la setmana)”.

ANGED recorda que s’habiliten com obribles cada dia de dilluns a dissabte, en l’horari que cada establiment considere més adequat per a donar servei als seus clients. Les zones obertes al públic són les d’alimentació i les que la legislació permet en aquests moments.

Els diumenges 5 i 12 d’abril es recuperaran mitjançant acord de l’Observatori de Comerç quan passe aquesta crisi sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =