25n
25N
25N

La Guàrdia Civil destrueix una granada de mà de la guerra civil, un pot de fum i sis bengales oposades a Villar del Arzobispo i Perrellonet

La Guàrdia Civil de València recorda que davant la troballa de material explosiu no toc ni manipule l’objecte i avise immediatament a la Guàrdia a través del 062

La Guàrdia Civil destrueix una granada de mà de la guerra civil, un pot de fum i sis bengales oposades a Villar del Arzobispo i Perrellonet
22/03/2017 -

El passat dia 20 de març, es va rebre avís per part d’una veïna de la localitat de Villar del Arzobispo que tenia en la seua casa una suposada granada oposada en una localitat de Castelló.

Un dia després el 21 de març, la Guàrdia Civil del Perellonet troba en la platja una bossa de plàstic contenint 6 bengales i un pot de fum, dels utilitzats en les embarcacions.

Una vegada coneguts els fets, l’Equip de desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil de València, es van desplaçar al lloc dels fets, comprovant que es tractava d’una granada de mà marca “Ferrobellum” que podria datar de la passada guerra civil i les bengales amb el pot de fum són els que utilitzen en les embarcacions per a emergències.

La granada va ser destruïda pels agents en una zona indicada per a estes comeses, igual que el pot de fum i les bengales. I es van mantenir en tot moment les mesures de seguretat pertinents.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la forma d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix com que no tocar, ni manipular l’objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 18 =