25n
25N
25N

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna organitza visites guiades

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna organitza visites guiades
29/06/2020 -

El Gran Teatre organitzarà visites guiades perquè les persones interessades puguen conéixer i recórrer l’interior de les seues instal·lacions.

D’aquesta manera, tots els dimarts tindran lloc aquests tours que es realitzaran amb grups d’entre 5 i 10 persones i que permetran conéixer els secrets i espais d’aquest edifici dedicat a l’actor paterner Antonio Ferrandis que enguany ha complit el seu 20 aniversari.

I és que al febrer es van complir dues dècades de la remodelació d’aquest immoble protegit, que va ser iniciada després de l’adquisició de l’edifici per part de l’Ajuntament, convertint-se des de llavors en epicentre de l’activitat social i cultural de la ciutat.

En les visites guiades previstes, els participants podran recórrer el pati de butaques i l’amfiteatre, amb capacitat per a 500 persones, l’escenari, les bambolines i tot el que habitualment no veu el públic assistent als espectacles, així com els camerinos i altres instal·lacions per als participants en els concerts o obres que es posen en escena.

A més, en el recorregut es visitaran altres espais que formen part de l’edifici, com la sala d’exposicions permanent dedicada a Antonio Ferrandis, la recentment estrenada sala en homenatge a l’artista paterner Josep García i Herrero “Jeroni” o la sala de ball que usen l’Escola Municipal de Dansa i l’Escola Municipal de Teatre per al desenvolupament de les seues activitats.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “créiem que era important acostar a la ciutadania, i a totes aquelles persones que vulguen visitar-ho, un edifici tan representatiu de Paterna, tant social com culturalment, i amb aquesta iniciativa obrim els secrets del Gran Teatre al públic en general”.

Els interessats a realitzar aquesta visita guiada poden concertar la seua cita telefonant al Gran Teatre, el 96 138 90 70, on seran informats dels horaris disponibles així com dels protocols de seguretat que seran necessaris en el transcurs de les visites, per a evitar la propagació de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

ccccinema
activem alfafar