25n
25N
25N

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquests Nadals una gala de monòlegs amb caràcter benèfic i repetirà el concert d'Any Nou

La programació es completa amb cinc espectacles musicals i teatrals per a tota la família

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquests Nadals una gala de monòlegs amb caràcter benèfic i repetirà el concert d'Any Nou
10/12/2020 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació teatral per a les festes nadalenques, en la que destaquen els espectacles destinats a la família, junt amb altres apostes com ara una gala de monòlegs benèfica i un concert d’any nou per a iniciar el 2021.
Els monologuistes prendran l’escenari del Gran Teatre el diumenge 27 de desembre, en una cita amb caràcter benèfic, ja que la recaptació es destinarà íntegrament a la partida pressupostària de Sanitat i de Benestar Social, per tal d’ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia a les persones més vulnerables. L’espectacle tindrà dos caps de cartell, com són els humoristes Raúl Antón i Eugeni Alemany, i altres dos locals com Marcos Chàfer i Javi Tormo. Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes).

Una altra cita destacada serà la del divendres 1 de gener, quan se celebrarà el concert d’Any nou «De Viena a Xàtiva» (19 hores). Es tracta d’un concert de valsos, marxes i polques a càrrec de Camerata Beta, orquestra de cambra de «Proyecto Beta», formada per un equip de músics professionals amb una àmplia trajectòria en les millors orquestres del panorama nacional i internacional, grups de cambra i com a solistes i sota la direcció del xativí Francesc Vidal. Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes).

La programació familiar s’iniciarà el dissabte 26 de desembre (a les 17:30 i a les 19:30 hores), amb el teatre musical «La bella y la Bestia», amb una renovada adaptació que manté la màgia de la història i la seua moralitat. D’altra banda, el dimarts 29 de desembre a les 18 hores es podrà gaudir del concert familiar «Locos por Disney» amb la «Orquesta de las Esquinas», que interpretarà temes de diverses pel·lícules Disney tant clàssiques com recents. Els dos espectacles anteriors tenen un preu de 5 euros (4 amb descomptes).

L’últim espectacle del 2020 serà «Paraules a les butxaques», teatre familiar infantil en valencià amb un preu de 3 euros, i dirigit als xiquets i xiquetes més menuts. L’espectacle proposa un viatge en el qual es podrà descobrir la màgia dels noms, els números i els colors, amb tres històries pedagògiques plenes d’imaginació i humor.

Els espectacles familiars continuaran amb l’inici del 2021, ja que el dissabte 2 de gener (18h) es podrà gaudir del circ familiar «Tempus magicus», mentre que el diumenge 3 de gener (18h) serà el torn del musical «Aladín, un musical genial». Els dos espectacles tindran un preu de 5 euros (4 amb descomptes).

«És una programació prou completa, en la que hem apostat especialment pel format familiar», ha explicat la regidora de Gran Teatre Maria Beltrán, qui ha anunciat que els quatre espectacles familiars (exceptuant «Paraules a les butxaques») es podran adquirir mitjançant un abonament de setze euros.

Per últim cal destacar també que el dissabte 19 de desembre, a les 16:30 hores, tindrà lloc el Festival de Nadal de la Societat Musical La Primitiva Setabense, amb la Banda Jove, el Cor i l’Alumnat de l’Escola de la Vella. Les entrades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir a la secretaria de la Societat.

Les entrades, que estaran a la venda a partir del dilluns vinent -exceptuant la gala de monòlegs- es poden comprar a la web d’Instanticket, a la Casa de la Joventut (dies laborables de 12 a 14 hores) i a les taquilles del Gran Teatre des de dues hores abans de la funció, establint-se un límit de compra de cinc entrades per operació amb la finalitat de facilitar l’adquisició al nombre més gran de persones possible.

L’aforament serà limitat en compliment de la normativa vigent per prevenir la Covid-19, i les portes s’obriran 1 hora abans de l’inici de l’espectacle. Una vegada començada la funció no es permetrà l’accés de públic com a mesura de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quatre =